ASTRONOMIFÖRENINGEN BLAST

Blackebergs Astronomiförening, BLAST, är föreningen för alla er som någon gång förundrats över universum, har ett intresse för rymden eller som bara vill veta mer om den värld vi lever i och allt som finns därute.

BLAST anordnar aktiviteter som filmkvällar, studiebesök, föreläsningar, raketuppskjutningar och observationer av stjärnhimlen. Allt för att öka intresset för universum bland Blackebergare. BLAST är en del av Astronomisk Ungdom, Sveriges förbund för ungdomar med ett rymdintresse, vilket innebär att vi ofta samarbetar med andra astronomiföreningar på gymnasium i hela Stockholm för att tillsammans skapa ännu roligare aktiviteter.


För att bli medlem i föreningen krävs inget mer än att du är fascinerad av universum och vill veta mer, eller hitta andra som delar ditt intresse. Tack vare Astronomisk Ungdom får alla medlemmar i BLAST även en prenumeration på Populär Astronomi, den officiella tidningen för Sveriges Astronomiska Sällskap, helt gratis. Bli medlem idag genom att klicka här!


Följ oss på sociala medier för att hänga med i allt vi gör:

Facebook: Blackebergs Astronomiförening

Instagram: @blg.blast.au


Kontakt: blackeberg@au.se