Hunger games

Välkommen till elevkårens nya event!


Vi kommer ha ett stort vattenkrig i hunger games stil, vilket innebär att den sista som överlever vinner. När ni blir blöta åker ni ut, och laget som är sist kvar kommer vinna 2000 kronor. 

Denna aktivitet kommer äga rum på Blackebergs bollplan fredag 24/9 vecka 38 ca klockan 16:30. Anmälan är öppen nu! Tryck HÄR för att anmäla.


Regler

Ni kommer få en varsin papperslapp som ni ska sätta på bröstet. När pappret blir blött är ni ute. Det gäller att vara sist kvar för att vinna. 

Det kommer finnas ett begränsat område man får vara inom. Går du utanför åker du ut.

När ni är ute lämnar ni era eventuella vattenpistoler och andra vapen där ni är och går utanför spelplanen. 

I början kommer alla stå i en ring och när startsignalen ljuder får man välja att springa in i mitten där det finns vapen, eller att springa och gömma sig och försöka hitta några vapen på vägen.

Det kommer att finnas hinkar med vatten utsatta på planen så att man kan fylla på vattenpistolerna och de andra vapnen. Dessa får ni inte lyfta eller välta för då åker ni ut!

Ni får inte på något sätt skydda erat papper förutom att springa därifrån. Detta innebär att ni inte får skydda med ditt vapen eller handen, du får inte lägga dig marken eller krama någon annan för att skydda det.

Vapen av olika slag kommer finnas på plats så ni får inte ta med några hemifrån

Lagen

Lagen består av 5-7 personer från årskurs 2 eller 3, och ni får blanda årskurser och klasser. Vi har släppt ett ansöknings formulär där lagledaren skriver in all information vi behöver. Det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Glöm inte att ha ett coolt lagnamn och matchande kläder till vattenkriget.  

Övrigt

Avgiften för att delta är 20 kronor per person. Detta på grund av att ni kommer få vapen och eventuell festis och fika.

Vi kommer filma alla som är med i vattenkriget så om du inte får vara med på bild kontakta oss.