MSU BLACKEBERG

Vilka är vi?

Moderat Skolungdom Blackeberg är en grupp elever på skolan som älskar politik!!
Vi brinner för individens frihet, tycker att vårdköerna är alldeles för långa och vill att arbete ska löna sig. Styrelsen består av ordförarande Ebba Rydell, vice-ordförande Lova Berglund, ekonomiansvarig Matilda Edje och ledamot Tilda Lindquist.

Vad är vårt syfte med föreningen?

Vi vill göra politiken mer tillgänglig för Blackebergs elever. För oss är det viktigt att ungdomar enkelt ska kunna engagera sig och känna att de kan göra skillnad. Efter skolvalet såg vi att intresset för moderat politik var stort och nu finns vi som en möjlighet för alla på vårt gymnasium som vill engagera sig i moderaterna. Vår grundtanke med denna förening är att borglig politik ska vara lätt att ta del av och att den är till för alla.

Vad gör vi?

MSU-Blackeberg träffas på möten anordnade av styrelsen där vi diskuterar liberal-konservativ politik och fikar. Under vårterminen planerar vi även att debattera mot andra politiska föreningar på "Blackan". Vill du engagera dig ytterligare utanför skolan så finns det mängder med föreningar och aktiviteter man kan delta i. Till exempel erbjuder moderata ungdomsförbundet (MUF) en rad olika evenemang och utbildningar som vi i styrelsen ofta går på och MSU-Stockholm anordnar onsdagfikan varje vecka, många gånger kombinerat med en föreläsning.

Hur blir man medlem?

För att bli medlem hos oss måste man vara medlem i MUF, mer om det kan du läsa på deras hemsida www.muf.se

Oavsett var du står politiskt är du alltid varmt välkommen att delta på något av våra möten. Har du några frågor? Då är det bara att skriva till oss eller ta tag i oss i korridoren. För att hålla dig uppdaterad följ oss på vår instagram @msublackeberg

Mvh, Styrelsen

Instagram; msublackeberg


Ordförande/Kontaktperson;

Ebba Rydell

073-411 84 35

ebba.rydell@gmail.com